keskiviikko 27. marraskuuta 2019

Viisi viikkoa


Viisiviikkoispäivitys tulee hieman myöhässä ja punnituskin myöhästyi force majeure -syystä. (Vietimme eilisillan Kipri-koiran kanssa päivystyksessä ja siltä leikattiin yöllä kiireellisesti märkäkohtu. Leikkaus sujui hyvin ja potilas on toipumassa.)

Pennut ilahtuvat kovasti vieraista, joita on käynyt paljon pentuja katsomassa. Ne nukkuvat vieraiden sylissä, kiipeilevät pussailemaan ja roikkuvat jo vähän vaatteissakin. Riiviövaihe on kovaa vauhtia alkamassa!

Pikkukoirat ovat erittäin innokkaita ulkoilijoita, eikä edes tämän päivän vesisade hidastanut menoa pihalla. Pennut eivät edes huomanneet, että taivaalta satoi turkkiin jotain märkää.

Ensimmäinen automatkakin on jo takana ja aikuisten koirien kanssa pennut kommunikoivat jo sujuvasti. Mimi ei malttaisi poistua pentujen luota lainkaan, vaan toimii apuäitinä pentuja leikittäen. Gete imettää edelleen pentuja, mutta säätelee jo baarin aukioloaikoja.
Painot noin viiden viikon (+ 1,5 vrk) iässä:

Viiru 2744g
Musti 2538g
Merihevospoika 2368g
Purri 2243g
Pikkukarhu 2214g
Merletyttö 2067g
Bambi 2038g


Viiru

Musti


Sunnuntaina yritettiin kuvata pentuja ulkona, mutta pimeys hankaloitti kuvaamista kovasti eikä kaikista saatu kunnollisia kuvia.


Pikkukarhu

Bambi

Viiru :D

Viiru

Musti

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti