tiistai 5. marraskuuta 2019

Kaksiviikkoiset pennut

Pentujen toinen elinviikko on takana ja pikkuiset ovat kasvaneet kovasti. Kaikilla on jo silmät auki ja huojuvia kävelyaskeleita näkyy joka päivä enemmän. Pennut nukkuvat ja syövät kuitenkin vielä pääosan ajastaan.

Gete lähtee jo innokkaasti ulkoilemaan, mutta käyttää kaiken muun ajan pentujen kanssa loikoillen ja niitä huolellisesti hoitaen.

Pentujen kaksiviikkoispainot:

Viiru 940g
Musti 855g
Merihevospoika 822g
Purri 686g

Pikkukarhu 640g
Merletyttö 680g
Bambi 648g

Urospennuista muutama on vapaana.




Musti on kuudentena syntynyt pentu, jolla ei ole lainkaan valkoista tassuissa. Musti on jo murissut, ulvonut ja yrittänyt hypähdellä. Musti saattaa harmistua jos ei heti herättyään keksi missä päin maitotarjoilu tällä kertaa sijaitsee. Kohta helpottaa, kun saa näköaistin kunnolla käyttöön. ;)

Viiru vasemmalla, Musti oikealla

Merihevospoika syntyi toisena ja se on ollut erittäin kiltti ja tyytyväinen pentu. Kutsumanimi tulee rinnan valkoisesta alueesta. Sylissä ollessaan se on kova nuuskuttelemaan.




Viimeisenä syntynyttä mustaa poikaa on kutsuttu Viiruksi, kun syntymähetkellä pikavilkaisulla huomasin sen rinnassa valkoisen viirun. Tarkemmalla tarkastelulla rinnasta paljastuikin numero 7! No tietysti, syntyihän Viiru viimeisenä pentuna. Viiru on pennuista suurin ja se yrittää kovasti jo itse kiivetä syliin. Viiru on jo niin iso poika. :D






Merle poika Purri syntyi kolmantena. Purri herää usein viimeisenä syömään, mutta pääsee aina määrätietoisesti tunkeutumaan juuri sinne minne haluaa.





Pikkukarhu on pennuista pienin. Aivan mahdottoman kiltti pentu, joka harjoitteli eilen jo vähän haukkumista. Pikkupoika on erittäin ketterä ja se otti ensimmäisenä kunnolla jalat alleen. 



Merletyttö on kiltti ja suloinen.

Merletyttö ylempänä


Fawnmerletyttö on ollut syntymästään lähtien melkoinen sporttimimmi. Jo ensimmäisen vuorokauden aikana se suoritti hurjapäisiä kiipeilyjä emon päällä. Olen kutsunut sitä Bambiksi, kun se on muutamassa kuvassa näyttänyt aivan kauriinvasalta. Bambilla oli myös kiire katselemaan maailmaa, kun sen kauniit silmät avautuivat ensimmäisenä.

Bambi vasemmalla, Pikkukarhu oikealla.







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti